facebookglueinstagramlinkedinpinteresttwitter
Kies je taal:
Kvdwmariette 376 302 90 S C1 C C 0 0 1

Karel van de Woestijne in het huis van Herman Teirlinck

Op 21 mei is Karel van de Woestijne de centrale figuur in een programma waarin 4 tijdgenoten van Herman Teirlinck 'op bezoek' zijn in het huis van deze schrijver.

In 2018 kunt u tijdens 4 weekends terecht in het huis en de tuin van Herman Teirlinck op de legendarische Uwenberg te Beersel: één keer per seizoen.

Grote schrijvers met indrukwekkende oeuvres worden door hedendaagse acteurs en auteurs opgefrist en opnieuw voor het voetlicht geplaatst.  Op Pinkstermaandag staat Karel Van de Woestijne centraal. De dichter die ook bekend is van ‘De boer die sterft’ was een intieme vriend van Herman Teirlinck, met wie hij samen een roman in brieven heeft geschreven: De lemen torens, een kroniek van 2 steden: Brussel en Gent. 

Tijdens Lentebrieven in het huis van Teirlinck - Karel van de Woestijne tijdgenoot wordt zijn figuur en zijn oeuvre tot leven gebracht door 4 bijzondere gasten: Stefan Hertmans, Chris Lomme, Erwin Mortier en Peter Theunynck.

Wanneer? Pinkstermaandag 21 mei 2018 (14.00 – 18.00) Waar? Huis van Herman Teirlinck (Beersel) Prijs: € 10 / Ter plaatse € 12 Tickets vind je hier.